Vi søker Teknisk Tegner til Ymber Fiber AS

Del
Facebook
LinkedIn
E-post

Ymberkonsernet består av morselskapet Ymber AS, og datterselskapene Vissi AS, Ymber Fiber AS, Ymber Produksjon AS og 3net AS. Konsernet omsetter for 250 MNOK og har 70 ansatte. Konsernet er leverandør av nettjenester til 9 300 nettkunder og bredbånd til 6 000 kunder. Konsernet har en årlig kraftproduksjon på 365 GWh i 8 kraftverk. Ymber Fiber AS har 4 medarbeidere og lokalisert i Sørkjosen i Nordreisa kommune.

Teknisk Tegner

Ymber Fiber AS har ledig 100 % prosjektstilling som teknisk tegner med oppmøtested ved konsernets hovedkontor i Sørkjosen. Varighet vil være 1 år og stillingen har hovedsakelig følgende oppgave:

  • Dokumentere fibernettet i Telme/Telemator/Kartserver

 

Vi ser etter en engasjert person med teknisk kompetanse til å dokumentere fibernettet. Det vil bli gitt opplæring av dokumentasjonsprogrammet og det kreves en person som er noe datakyndig. Det er ønskelig med en person som har teknisk kompetanse og kan sette seg inn i oppbygging av fibernett.

Viktige personlige egenskaper vil være strukturert, løsningsorientering og evne til å jobbe systematisk. Søker må beherske norsk skriftlig og muntlig. Tiltredelse skjer etter avtale og prosjektstillingens varighet vil være 1 år. Dersom prosjektet blir ferdigstilt før tiden så vil det bli tildelt andre arbeidsoppgaver.

Ymber konsernet er en attraktiv kompetanse arbeidsplass som har som målsetning å gi våre arbeidstakere gode utviklingsmuligheter. Vi har gode personal og lønnsvilkår. Ansettelse skjer for øvrig på de vilkår og med de plikter og rettigheter som følger av gjeldende lovverk, reglement og avtaleverk.

 

Nærmere opplysninger om stillingen fås ved å kontakte:

Avdelingsleder, Idar Sandvik tlf. 916 34 588

Søknad med CV og attester/vitnemål sendes på epost til post@ymber.no innen 22.9.2023.