Vi søker Avdelingsleder til Ymber Fiber

Del
Facebook
LinkedIn
E-post

Ymberkonsernet består av morselskapet Ymber AS og datterselskapene Vissi AS, Ymber Produksjon AS, Ymber Fiber AS og 3net AS. Konsernet omsetter for 350 MNOK og har 70 ansatte. Konsernet er leverandør av nettjenester til 9300 kunder og bredbånd til 6 300 kunder. Den årlige kraftproduksjonen er 365 GWh i 8 kraftverk. Ymber Fiber har 4 medarbeidere og selskapet er lokalisert i Sørkjosen i Nordreisa kommune.

Avdelingsleder fiber

Ymber Fiber AS har ledig stilling som Avdelingsleder i 100 % stilling ved hovedkontoret i Sørkjosen. Vi søker etter deg som vil være med å utvikle selskapet.

Arbeidsområder

  • Lede og utvikle fiberavdelingen
  • Ansvar for investerings- og driftsprosjekt
  • Planlegging og dokumentasjon av fibernett

   

    Kvalifikasjoner

Ymber Fiber søker en engasjert person som kan lede personell, og samtidig er nøyaktig, strukturert og praktisk anlagt. Du er gjerne utadvendt og serviceorientert, og personlige egenskaper som initiativ, selvstendighet og samarbeidsevner vil bli vektlagt. Det stilles krav til gode evner i skriftlig og muntlig kommunikasjon.

Vi ser etter deg som har utdanning på ingeniørhøgskole eller fra teknisk fagskole innenfor telekommunikasjon. God relevant praksis kan kompensere for utdanningskravet.

Ymber konsernet kan tilby interessante og utfordrende oppgaver, konkurransedyktig lønn, samt gode pensjons- og forsikringsordninger. Ansettelse skjer for øvrig på de vilkår og med de plikter og rettigheter som følger av gjeldende lovverk, reglement og avtaleverk.

Praktisk informasjon

Nærmere opplysninger om stillingen fås ved å kontakte:

Daglig leder, Jim Bratland             tlf. 908 71 019

Elektronisk søknad med CV, kopier av vitnemål og viktigste attester sendes elektronisk til post@ymber.no innen 1. juli 2024