Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Uendret nettleie fra 1.1.2021

Ymber har redusert nettleien med 13 øre/kWh i løpet av 2020 og det er derfor gledelig å informere om at den beholdes på samme nivå for 2021. Det planlegges ny nettleiemodell i løpet av året og her venter vi på ny forskrift fra myndighetene som beskriver hvilke krav vi må forholde oss til.

Kundekalender 2021

Hvert år sender Ymber ut kalender med informasjon til kundene våre. I denne kalenderen finnes nyttige tips om bruk av elektrisk utstyr og informasjon om Ymber og 3net. Årets kalender finner du også elektronisk i pdf-format i vedlegget under denne artikkelen.

Nettleie privat 2021

Informasjon om nettleiepriser og vilkår til husholdningskunder. Prisene gjelder fra 1.1.2020 og er oppgitt inklusive alle avgifter. Priser for andre tjenester er endret slik at det må betales anleggsbidrag for arbeid som gjelder tilknytning/oppgradering av strøm til nye og eksisterende anlegg. Sommertariffen gjelder fra 1. mai til 31. august og vintertariffen gjelder for perioden 1. september til 30. april.

Nettleie næring 2021

Informasjon om nettleiepriser og vilkår til næringskunder gjeldende fra 1.1.2021. Priser for andre tjenester er nå endret slik at det må betales anleggsbidrag for arbeid som gjelder tilknytning/oppgradering av strøm til nye og eksisterende anlegg. Sommertariffen gjelder fra 1. mai til 31. august og vintertariffen gjelder for perioden 1. september til 30. april.

Bestilling nettleie

Her finner du bestillingsskjema for nettleie, samt link til priser og vilkår.