Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Måleingeniør søkes til Ymber Nett AS

Ymber Nett AS har ledig stilling som Måleingeniør ved hovedkontoret i Sørkjosen. Stillingen vil inneholde oppgaver innenfor måling, fjernstyring og kommunikasjon (radio/GSM). Dette er en ansvarsfull stilling, hvor du vil være ansvarlig for å løse tekniske utfordringer innen måling og kommunikasjon. Se mer utfyllende informasjon under og i stillingsannonsen på Finn.no som du finner link til nederst på siden.

9 Montør i arbeid - Fotograf Øystein Sandelin

Arbeidsområder:

- Montasje, drift og vedlikehold av strømmålere og presisjonsmålere

- Kommunikasjon (radio/GSM) til strømmålere, konsentratorer og nettstasjonsovervåking (NSO)

- Drift og vedlikehold av driftsradiosamband/nødnett

- Drift og vedlikehold av fjernstyring

- Spenningskvalitet og jordfeil

- Andre oppgaver kan tillegges stillingen

Kvalifikasjoner:

Vi ser etter deg som har utdanning på ingeniørnivå eller tilsvarende innenfor et eller flere av områdene elkraft/energi/automasjon. Fagbrev er ønskelig innenfor aktuelt område. God relevant praksis kan kompensere for utdanningskravet. Søkere må beherske norsk skriftlig/muntlig og ha førerkort klasse B.

Viktige kompetanseområder vil være:

- God måleteknisk og elektroteknisk kompetanse

- God IKT-forståelse

Ymber Nett ønsker en person som er nøyaktig, strukturert og praktisk anlagt. Du er gjerne utadvent og serviceorientert, og personlige egenskaper som initiativ, selvstendighet og samarbeidsevner vil også bli vektlagt.

Hele Ymbers konsesjonsområde er å regne som tjenestedistrikt. Vi tilbyr lønn etter avtale, samt pensjonsordning og forsikringsordninger. Ansettelse skjer forøvrig i henhold til gjeldende lover, reglementer og tariffavtale.

Ymberkonsernet består av morselskapet Ymber AS og datterselskapene Ymber Nett AS, Ymber Produksjon AS, Ymber Fiber AS og 3net AS. Konsernet omsetter for 250 MNOK og har 80 ansatte. Konsernet er leverandør av nettjenester til 9100 nettkunder og bredbånd til 6000 kunder. Konsernet har en årlig kraftproduksjon på 365 GWh i 8 hel- og deleide kraftverk. Ymber Nett AS har ca. 40 medarbeidere og selskapets hovedkontor ligger i Sørkjosen i Nordreisa kommune.

Nærmere opplysninger om stillingene fås ved å kontakte:

Jim Bratland, Markedsjef, tlf. 908 71 019

 

Søknadsfrist 27. august 2020.