Ledige sommerjobber i Ymber konsernet

Del
Facebook
LinkedIn
E-post

Har du lyst å jobbe for Ymber?

Ymber konsernet har flere ledige sommerjobber i konsernet for sommeren 2024 hvor vi tilbyr en unik mulighet til å få erfaring og innsikt i arbeidsmuligheter i kraftbransjen. Normal arbeidstid er kl. 07:30-15:00. Søkere må fortrinnsvis være over 18 år, men i enkelte av jobbene kan søkere fra 16 år og eldre vurderes. Noen av stillingen krever også høyere kompetanse og her ønsker vi studenter som holder på med Master- eller Bachelorutdanning.

 

Økonomi

Ymber AS tilbyr en sommerjobb i Sørkjosen på vår økonomiavdeling med oppgaver innenfor regnskapsføring, mm. Vi søker etter en student som holder på med Master- eller Bachelorutdanning. Varighet på 4 uker og oppstartsdato avtales.

Kontaktperson: Seksjonsleder Lill T. Hansen, tlf. 957 56 775.

 

IT

3net AS tilbyr en sommerjobb i Sørkjosen med oppgaver mot nettdrift innenfor IT drift og teknisk kundeservice. Vi søker etter en ingeniørstudent innenfor IT. Varighet på 4 uker og oppstartsdato avtales.

Kontaktperson: Daglig leder 3net Knut Jørgen Larsen,  tlf. 982 89 864.

 

Nettdrift

Vissi AS tilbyr 2 sommerjobber i Sørkjosen på vår driftseksjon. Her trenger vi en person som har førerkort kl. B, og en person som kan være 16 år eller eldre. Arbeidet vil være maling av nettstasjoner og ulike driftsoppgaver i felten. Oppstartsdato 24. juni med varighet på 4 uker.

Kontaktperson: Seksjonsleder Geir Kåre Rikardsen, tlf. 976 45 587.

 

Kraftproduksjon

Ymber Produksjon tilbyr 2 sommerjobber. Her trenger vi en person som har førerkort kl. B, og en person som kan være 16 år eller eldre. Arbeidet vil være ulike driftsoppgaver i felten. Oppstartsdato 24. juni med varighet på 4 uker.

Kontaktperson: Seksjonsleder Morten Kalseth, tlf. 907 20 771.

 

Kundeservice

Vissi/3net tilbyr en sommerjobb innenfor kundeservice på strøm/bredbånd ved hovedkontoret i Sørkjosen der søkere må være 16 år eller eldre. Oppstartsdato 15. juli med varighet på 5 uker.

Kontaktperson: Seksjonsleder Jim Bratland, tlf. 908 71 019.

 

Praktisk informasjon

Søknadsfrist: 3. april 2024

Elektronisk søknad med CV og relevante attester sendes elektronisk til post@ymber.no 

Søknaden merkes med stillingen(e) du søker på.