Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Kundemagasinet Vår Energi 2017-2

Ymber oppnår høyere score på kundetilfredshet og serviceinnstilling, og oppnår fremgang på nesten alle hovedområder i årets kundeundersøkelse. Selskapet vokser også kraftig innen kraftproduksjon, kan du lese i denne utgaven av Vår Energi.

 

Snart kommer smarthusteknologien for fullt. Den vil gjøre det mulig å styre alt elektrisk i huset via mobil eller nettbrett: stereoanlegg, varmeovner, kaffetraktere, vaskemaskiner og annet. Enkel teknologi og en åpen plattform. Smarthusteknologi gjør det mulig å tilpasse strømforbruket og redusere totalforbruket.

 

Du kan også lese at Norge har mange små og mellomstore energiselskap med lokal forankring, og at det gir en rekke fordeler: Blant annet kan en enkelt komme med tilbakemeldinger. Energiselskap skaper arbeidsplasser i andre bedrifter lokalt og regionalt. Og de sponser hvert år lokal idrett og kultur og utbygging av fibernett, som gjør det attraktivt å bli boende.

 

Ta deg også tid til å lese Vår Energis gode råd: Det går mot høst og mer bruk av elektrisk strøm, og med det øker faren for brann med elektrisk årsak. Kanskje er det heller ikke for sent å etterisolere?