Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Fiber til Skjervøy

Styret i Ymber AS har i styremøte 11/3 besluttet å oppgradere kabel-tv nettet på Skjervøy til et moderne høyhastighets fibernett, med sluttleveranse helt inn til den enkelte kunde. Vedtaket innebærer en investering på 10 millioner kroner, med anleggsstart våren 2015.

Ymber ønsker å være en pådriver for å sikre fremtidens infrastruktur til våre kunder på Skjervøy, og  ser det som en fordel å være en lokal leverandør, med kjennskap til området og de lokale behov.

Bakgrunn:

Ymber AS er et nett-, produksjon- og fiberselskap eid av kommunene Kåfjord, Skjervøy, Nordreisa, Kvænangen, Loppa, Kautokeino, samt Troms Fylkeskommune.

3net AS er et operatørselskap som har ansvar for leveranse av Internett, TV og IKT-tjenester til bredbåndskunder i Ymber sitt konsesjonsområde. 3net AS er et heleid datterselskap av Ymber.

Ymber og 3net eier i dag et fibernett på over 1000 km med 3500 kunder. Private husholdninger får leveranser av lynrask internett, Get-TV og IP-telefoni. 3net tilbyr komplette IT-løsninger til bedriftsmarkedet.

 

3net kommer tilbake med mer informasjon når det foreligger, og hver enkelt husstand vil få brev med tilbud om tilkobling.