Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Daglig leder søkes til Ymber Nett AS

Ymber Nett AS søker etter daglig leder. Vi søker en beslutningssterk leder med dokumenterte resultater fra energiselskap, entreprenørselskap eller rådgivende ingeniørselskaper. Se mer utfyllende informasjon under og i stillingsannonsen på Finn.no som du finner link til nederst på siden.

9 Montør i arbeid - Fotograf Øystein Sandelin

Daglig leder er ansvarlig for den daglig driften av nettselskapet Ymber Nett AS som er et av 4 selskaper som sorter under morselskapet Ymber AS. Ymber Nett har ansvar for selskapets krafttransport i konsesjonsområdet som omfatter kommunene Kautokeino, Kåfjord, Nordreisa og Skjervøy, samt deler av Kvænangen, Loppa og Karasjok. Som daglig leder skal du sikre lønnsomhet gjennom effektiv drift, tidsriktige investeringer og ny teknologi. Stillingen inngår i Ymber konsernets ledergruppe og rapporterer til styret i nettselskapet.

 

 

Ymberkonsernet består av morselskapet Ymber AS og datterselskapene Ymber Nett AS, Ymber Produksjon AS, Ymber Fiber AS og 3net AS. Konsernet omsetter for 250 MNOK og har 80 ansatte. Konsernet er leverandør av nettjenester til 9100 nettkunder og bredbånd til 6000 kunder. Konsernet har en årlig kraftproduksjon på 365 GWh i 8 hel- og deleide kraftverk. Ymber Nett AS har ca. 40 medarbeidere og selskapets hovedkontor ligger i Sørkjosen i Nordreisa kommune.

Nærmere opplysninger om stillingene fås ved å kontakte:

Erling Martinsen , administrerende direktør, tlf. 976 80 921

Harriet Steinkjer Nystu, rekrutteringsansvarlig Visjona AS, tlf. 900 57 035

 

Søknadsfrist 16. august 2020.