Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Nettleien reduseres med 9 øre/kWh fra 1.4.2020

- Det er en spesiell situasjon vi alle er i nå med korona utbruddet og det er derfor ekstra gledelig å informere om at Ymber sitt styre har vedtatt å redusere nettleien ytterligere med 9 øre/kWh på energileddet for alle forbruksgrupper, sier Erling S. Martinsen, adm. dir. i Ymber.


Kundekalender 2020

Hvert år sender Ymber ut kalender med informasjon til kundene våre. I denne kalenderen finnes nyttige tips om bruk av elektrisk utstyr og informasjon om Ymber og 3net. Årets kalender finner du også elektronisk i pdf-format i vedlegget under denne artikkelen.

Nettleie privat 2020

Informasjon om nettleiepriser og vilkår til husholdningskunder. Prisene gjelder fra 1.4.2020 og er oppgitt inklusive alle avgifter. Priser for andre tjenester er endret slik at det må betales anleggsbidrag for arbeid som gjelder tilknytning/oppgradering av strøm til nye og eksisterende anlegg. Sommertariffen gjelder fra 1. mai til 31. august og vintertariffen gjelder for perioden 1. september til 30. april.

Nettleie næring 2020

Informasjon om nettleiepriser og vilkår til næringskunder gjeldende fra 1.4.2020. Priser for andre tjenester er nå endret slik at det må betales anleggsbidrag for arbeid som gjelder tilknytning/oppgradering av strøm til nye og eksisterende anlegg. Sommertariffen gjelder fra 1. mai til 31. august og vintertariffen gjelder for perioden 1. september til 30. april.

Bestilling nettleie

Her finner du bestillingsskjema for nettleie, samt link til priser og vilkår.